Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Hotel Gässlingen nær Malmø for kun 422,-


Wellnessophold på det flotte Hotel Gässlingen nær Malmø for kun 422,- per person inkl. morgenmad og spa-adgang!

Skanør-Falsterbo er et byområde der ligger helt ud til vandet i Skåne i det sydvestlige Sverige. Her finder man det mindre, men flotte og godt bedømte Hotel Gässligen, der bl.a. byder på 29 indbydende værelser, SPA, sauna, wellness-faciliteter, en udendørs pool samt en beliggenhed i gåafstand til stranden.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer i et dobbeltværelse er 844,- hvilket svarer til 422,- per person. Der er flere alternative datoer. Se et udvalg længere nede her på siden. Vælg Agoda eller Booking.com på trivago, for at opnå den bedste pris med adgang til spa.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 4. – 5. januar, men der er andre datoer til billige priser på Hotel Gässlingen. Se et udvalg her.

Der kan klikkes på datoerne
30. – 31.125. – 6.112. – 13.1

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Det 4-stjernede Hotel Gässlingen modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og byder bl.a. på 29 indbydende værelser, SPA, sauna, wellness-faciliteter, en udendørs pool (ikke opvarmet) samt en beliggenhed i gåafstand til stranden.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365