Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Lissabon for kun 1.975,-


5 dage i Lissabon for kun 1.975,- per person inkl. fly og 5-stjernet designhotel med central beliggenhed!

Lissabon er fortryllende at bevæge sig rundt i. Nyd f.eks. den hyggelige gamle bydel med de smalle snoede gader, hvor man oplever den autentiske og charmerende sydeuropæiske stemning. Besøg også byens historiske borg Castelo de Sao Jorge og den smukke triumfbue, hvor man kan nyde en formidabel udsigt ud over byen og havet.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 4. – 8. mar 24 (4 nætter)
HOTEL1.247,-
FLY728,-
I ALT1.975,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.494,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.247,- per person.

 

Billund: 4. – 8. mar 24 (4 nætter)
HOTEL1.247,-
FLY1.522,-
I ALT2.769,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.494,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.247,- per person.

 


Hotel

VIP Grand er et 5-stjernet designhotel beliggende mellem Lissabons historiske centrum og byens nye finansdistrikt. Det byder på moderne indkvartering, en overdådig spa og en udendørs pool.

Dette luksushotel har Zen-inspirerede værelser, som alle er designet og indrettet i en moderne stil. Gæsterne kan også nyde stilfulde badeværelser med regnbruser.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa har restauranter, der serverer en bred vifte af internationale retter plus mange portugisiske specialiteter. Hotellets trendy bar er ideel til at nyde cocktails og forfriskninger.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa ligger i distriktet Campo Pequeno. Der er offentlige transportforbindelser til resten af ​​byen kun 5 minutter væk.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Lissabon.

københavn: 4. – 8. mar 24

 

Billund: 4. – 8. mar 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lissabon: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


TRANSPORT

 

Billeje er meget billigt i Lissabon! Det koster kun 183,- (92,- per person) og den kan bestilles her. Husk at tilpasse tidspunkterne, så de passer med flytiderne.

SE MERE HER:

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365