Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Paris for kun 2.530,-


4 dages forlænget weekend i Paris for kun 2.530,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet boutique-hotel med god beliggenhed!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

SE det gode tilbud HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Prisoversigt

 

københavn: 1. – 4. feb 2024
HOTEL2.162,-
FLY368,-
I ALT2.530,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.323,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.162,- per person.

 

billund: 1. – 4. feb 2024
HOTEL2.162,-
FLY1.517,-
I ALT3.679,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.323,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.162,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Square, der er et 5-stjernet boutique-hotel i Paris ligger over for Eiffeltårnet. Der er elegante værelser og suiter med aircondition, fladskærms-tv med internationale kanaler og gratis wi-fi.

Beaugrenelle Shopping Center ligger mindre end 10 minutters gang derfra, og Rue de Passy ligger 1 km fra hotellet. Værelserne og suiterne har elegante marmorbadeværelser med badekar og bruser. Samtlige værelser har desuden stereoanlæg med cd-afspiller samt minibar og skrivebord.

Hotellets spa-afdeling er 200m² stor og har en bred vifte af wellness- og afslapningsbehandlinger, herunder massage, en række skønhedsbehandlinger og meget mere.

De nærmeste metrostationer er metrostationen Javel, ca. 10 minutters gang fra metrostationen Hotel Square og Passy og 15 minutters gang fra overnatningsstedet. RER-togstationen Avenue du Président Kennedy ligger 5 minutters gang fra ovenatningsstedet. Hotellet har egen garage.

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Paris.

Fra københavn: 1. – 4. feb 2024

 

FRA billund: 1. – 4. feb 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Disneyland paris

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille billetter til Disneyland. De kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365