Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Korfu for kun 1.847,-


1 uge på Korfu for kun 1.847,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Tag til Korfu hvis du ønsker en skøn sol- og badeferie med utallige dejlige strande og lyseblåt vand. Ud over strandene byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Opholdsguide

Har du set vores store opholdsguide? Her har vi håndplukket de bedste hoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland:  Se her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

AArhus: 20. – 27. jun 2024 (7 NÆTTER)
HOTEL999,-
FLY848,-
I ALT1.847,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.997,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 999,- per person.

 


Hotel 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Tzilios Studios, der ligger 350 meter fra centrum af landsbyen Acharavi og tilbyder udendørs swimmingpool samt snackbar.

Hotellet ligger 400 meter fra Acharavi Strand og samtlige værelser på Tzilios har balkon med udsigt over poolen eller haven.

Der ligger adskillige taverner, caféer, barer og et supermarked inden for kort gåafstand. Der ligger en busstation 20 m derfra. Korfu by ligger 50 minutters kørsel derfra.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra Aarhus til Korfu:

FRA aarhus: 20. – 27. jun 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Korfu. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk den smukke ø på egen hånd. Den kan bestilles her. Tilpas dato og tider, så de passer med dine flytider.

SE MERE HER:

 


Korfu


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365