Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Marrakech for kun 2.638,-


1 uge i Marrakech for kun 2.638,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet spa-hotel med morgenmad og pool!

Marrakech er en af verdens mest sagnomspundne byer og samtidig en moderne by med trendy modebutikker og hyggelige restauranter og barer. Byen rummer mange seværdigheder som den røde ringmur, den kaotiske torveplads samt spændende basarområde og snoede stræder, der gør den til et vidunderligt rejsemål.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 27. feb – 5. mar 2024
HOTEL1.068,-
FLY1.570,-
I ALT2.638,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.135,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.068,- per person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt Kasbah Le Mirage, der ligger på bredden af ​​Tensift-floden, over for palmeplantagen og de snedækkede Atlas-bjerge.

Hotellet tilbyder en gratis cocktail ved ankomsten og gratis shuttlebus til Marrakech’ bymidte.

Kasbah Le Mirage har værelser med aircondition og de er opkaldt efter spændende krydderier og udsmykket med traditionelle materialer som tadelakt eller bejmat samt smedejern. Eukalyptusbjælkerne giver værelserne et unikt, rustikt og raffineret karakter. Kasbah Le Mirage byder på et omfattende udvalg af aktiviteter: et fitnesscenter med tyrkisk bad, ansigtsbehandlinger, massagebehandlinger og en lang række skønhedsbehandlinger, en kultur- & traditionsdag der kombinerer bordets glæder og velvære, armbrøst eller riffelskydning, petanque, bordtennis, klatrevæg, mountainbike og beachvolley.

Prisen er inkl. morgenmad.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Marrakech:

københavn: 27. feb – 5. mar 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marrakech: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365