Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Stockholm for kun 1.880,-


4 dages forlænget weekend i Stockholm for kun 1.880,- per person inkl. fly og og lækkert 4-stjernet hotel med central beliggenhed og opvarmet rooftop-pool med fantastisk udsigt!

Besøg Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

SE deT gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 2. – 5.  feb 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.115,-
FLY765,-
I ALT1.880,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.229,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.115,- per person.

 


Hotel

Downtown Camper by Scandic ligger centralt i Stockholm, blot 8 minutters gang fra Stockholms hovedbanegård. Hotellet tilbyder en række daglige aktiviteter for gæsterne, såsom filmaftener, yoga, kajakroning og skateboardundervisning. Samtlige værelser har et fladskærms-tv, et køleskab samt gratis wi-fi. Nogle af værelserne har udsigt til gaden eller atriummet. Værelserne har eget badeværelse med gratis toiletartikler og en hårtørrer. Der serveres internationalt inspireret mad som er perfekt at dele med vennerne, i hotellets grillrestaurant og baren Campfire. Gæsterne kan benytte hotellets wellnessområde, The Nest, som har en tagterrasse, fitnesscenter og en swimmingpool der er åben året rundt og har byudsigt! Derudover kan man deltage i yogatimer eller slappe af med en drink i cocktailbaren. Der er mulighed for at leje cykler, skateboards og kajakker i receptionen. Stockholms gamle bydel Gamla Stan, ligger blot 4 minutters gang derfra. Sergels Torg ligger 100 m fra Downtown Camper ved Scandic, og Stureplan ligger 700 m derfra.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Stockholm:

københavn: 2. – 5.  feb 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Stockholm: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365