Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Bath for kun 1.370,-


4 dage ved Bath i England for kun 1.370,- per person inkl. fly og flot hotel!

Bath er en vidunderlig by, der ligger i bunden af Avon-dalen i det smukke sydengelske landskab. Byen har en skøn atmosfære med sine georgianske bygninger og den imponerende kirke Bath Abbey.
Bath, der som den første by i England er udnævnt til World Heritage Site, blev opdaget af Romerne for omkring 2.000 år siden, og de blev fascineret af områdets varme kilder og byggede flere romerske bade, som du kan opleve den dag i dag.

Ikke langt fra Bath ligger Stonehenge, der er et af Englands mest ikoniske steder og et af verdens mest berømte historiske monumenter. Den omkring 5000 år gamle fascinerende klippeformation er genstand for en overflod af myter og er et spændende besøg.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 23. – 26. feb 2024
HOTEL978,-
FLY392,-
I ALT1.370,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.956,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 978,- per person.

HOTEL

Moonraker er et 3-stjernet, fredet hotel beliggende i udkanten af Trowbridge ikke langt fra Bath og 5 minutter fra Bradford on Avon. Hotellet er oprindeligt en flot gård, der er blevet opgraderet gennem årene til et 23-værelses hotel.

Gårdens restaurant The Milking Parlour Restaurant har en rustik atmosfære og er en central del af Moonraker med chefkokken Xavier og hans team, der tilbereder årstidens lokale retter, og som også gør brug af hotellets egen køkkenhave.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Bistol. Herfra er der kun en kort køretur til Bath.

FRA københavn: 23. – 26. feb 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bath: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

Se mere her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365