Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget luksusweekend ved Luzern for kun 2.613,-


4 dages forlænget luksusweekend ved Luzern i Schweiz for kun 2.613,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad, pool, spa og fantastisk udsigt over bjerge og Luzern-søen!

Luzern regnes af mange for en af de absolut smukkeste byer i Schweiz. Middelalderbyen med de smalle gyder, hyggelige butiksfacader og udendørscaféer har tårnhøje bjerge på den ene side og Luzern-søen på den anden side, er kendt for sin naturskønne beliggenhed og historiske charme. Uanset hvornår på året du besøger Luzern, er det en perfekt destination til en ferie, hvor du kan nyde den vidunderlige natur og de mange muligheder for vandsportsaktiviteter, vandreture og bjergsport. På grund af det tempererede klima har området fået tilnavnet “Luzerns riviera”.

SE fly og det flotte hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 5. feb 2024
HOTEL2.231,-
FLY382,-
I ALT2.613,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 4.461,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.384,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Seehotel Pilatus, der ligger ved bredden af Luzern-søen. Hotellet byder på stor indendørs pool, spabad og gratis wi-fi. De rummelige værelser har aircondition samt udsigt over bjergene og store vinduer samt fladskærms-tv og radio. Nogle af værelserne har møblerede balkoner med udsigt over søen. Wilhelm Tell Restaurant byder på internationale retter og spisning ud til søen. Pilatus har en natklub med levende musik, og et fitnesscenter med udstyr til konditionstræning.

Seehotel Pilatus ligger 300 m fra Hergiswil SGV Færgestation og byder på gratis parkering på selve ejendommen.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra  København til Basel. Herfra er der ca. en times transport til hotellet.

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 5. feb 2024


Transport

 

Fra lufthavnen er der ca en times kørsel til hotellet. Lej en bil og nyd det smukke område på egen hånd. Den kan bestilles her:


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Luzern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365