Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Ischia for kun 1.873,-


1 uge på Ischia for kun 1.873,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Besøg også Napoli, der byder på ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er  en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE det gode tilbud HER:
København
Fra_Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig samt at vælge laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 10. – 17. apr 2024 (7 NÆTTER)
HOTEL1.109,-
FLY764,-
I ALT1.873,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.218,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.109,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 

Aalborg: 10. – 17. apr 2024 (7 NÆTTER)
HOTEL1.109,-
FLY1.670,-
I ALT2.779,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.218,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.109,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Føl dig straks hjemme på Villa Tina i din lejlighed med terrasse eller balkon. Omgivet af en frodig middelhavshave kan du slappe af i poolen og nyde typiske retter i restauranten. Residence Villa Tina ligger på Ischias sydvestlige kyst, blot få hundrede meter fra nogle af øens smukkeste strande og centrum af Forio. Det venlige personale giver en varm velkomst og en venlig service under hele opholdet. Forkæl dig selv med en massage- eller skønhedsbehandling og slap af i swimmingpoolen med hydromassage-område. Tag en tur rundt i haven, hvor du finder duftende citrustræer og eksotiske planter. Tag for dig af grøntsags- og urtehaverne, hvor du kan finde masser af velsmagende ingredienser i dit tekøkken. Restauranten på Villa Tina har udsigt over swimmingpoolen og serverer lækre fiske- og skaldyrsspecialiteter samt frisk grillet fisk og kød. Start dagen her hver morgen med morgenbuffet i haven. Der tilbydes transport til stationen eller lufthavnen efter anmodning og mod et tillægsgebyr. Personalet kan med glæde arrangere ture rundt på øen og langs Amalfikysten.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Aalborg til Napoli.

FRA København: 10. – 17. apr 2024

 

FRA aalborg: 16. – 23. apr 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365