Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Tallinn for kun 1.421,-


4 dages forlænget weekend i Tallinn for kun 1.421,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad!

Tallinn er Estlands smukke hovedstad og lokker med det nordlige Europas bedst bevarede Middelalderby. Den charmerende bykerne med maleriske brostensbelagte gader er omgivet af en fascinerende bymur og byder også på flere museer samt et livligt forlystelsesliv med et væld af fantastiske restauranter og barer.  

 

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 12. feb 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL549,-
FLY872,-
I ALT1.421,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.098,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 549,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Meriton Old Town Garden Hotel, derligger i den historiske bygning i Tallinns gamle bydel, mellem gaderne Lai og Pikk, og har en indre gårdhave.

Hotellet ligger inden for 2 minutters gang fra Rådhuspladsen, mens Telleskivi-området ligger 15 minutter derfra. Meriton Old Town Garden Hotel har værelser med historiske, middelalderlige elementer, herunder sten- og trætrapper i nogle værelser.

Alle værelser på Old Town Garden er individuelt designet og har private badeværelser med gulvvarme, bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-tv med satellitkanaler på værelserne.

Hotellet har sin egen Trofe Restaurant-Bar. Baren ligger på første sal med udsigt over den historiske Pikk-gade. Det tilbyder et bredt udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, lette retter og snacks.
Restaurant Trofe er inspireret af den nordlige madkultur, og menuen byder på kød inklusive vildt og fisk fra Baltikum og Skandinavien.

Meriton Old Town Garden Hotel ligger 2 km fra Tallinns havn. Rådhuspladsen ligger 300 m derfra, og Tallinn Lennart Meri Lufthavn ligger 5 km derfra.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter til Tallinn:

FRA københavn: 9. – 12. feb 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tallinn: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365