Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Side med all inclusive for kun 2.884,-


1 uge i Side med all inclusive for kun 2.884,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med pools, vandrutsjebaner, havudsigt og god beliggenhed!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se de gode tilbud til Side her:
Bemærk: Der skal evt. klikkes til siden på Sunweb og vælges den rigtige dato for at opnå den bedste pris. Der er rigtig mange alternative datoer med priser i samme niveau.

Se hele Sunwebs udbud med all inclusive til Tyrkiet her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 10. – 17. dec 23 (7 nætter)
Pris2.884,-

 


Hotel

I centrum af Kumkoy, nær badebyen Side, ligger det smukke Hotel Dream World Hill. Kun 350 meter væk ligger den gyldne sandstrand, og før du slår sig ned i liggestolene, kan du få en drink i strandbaren. For at køle af kan du tage en dukkert i det klare, blå havvand. Du kan vælge at gå til stranden, men der er også en gratis shuttlebus. Har du ikke lyst til stranden, men vil gerne køles ned? Så hop i swimmingpoolen hvor der også er tre rutsjebaner. For børn er der en separat børnepool, og de kan deltage i sjove aktiviteter i miniklubben. For større børn og voksne arrangerer underholdningsteamet jævnligt sjove aktiviteter og et show hver aften.

På Hotel Dream World Hill bor du i lyse og moderne indrettede værelser, som indbyder til ro og afslapning.  For lidt selvforkælelse kan du besøge hotellets wellnessafdeling, hvor du finder både tyrkisk bad, sauna, massagefaciliteter og fitness.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Side:

FRA København: 10.  – 17. dec 23

 


Indtryk

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Side. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365