Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold og Europa-Park for kun 565,-


Ophold og Europa-Park for kun 565,- per person inkl. hotel med morgenmad og adgang til den imponerende Europa-Park!

Europa-Park er Tysklands største forlystelsespark med et areal på 95 hektar som fordeler sig på 15 europæiske temaområder med nationale kendetegn i form af arkitektur, gastronomi og landskaber, som inviterer dig på en unik opdagelsesrejse.

Ud over de europæiske attraktioner og specialiteter finder du i Europa-Park et fortryllet eventyrland, Arthur og Minimoysernes verden, finder du et væld af forlystelser for store som små og en mange flotte shows. Og der mangler bestemt ikke action, der giver sommerfugle i maven – hvis du kan lide at det vilde sus, skal du bare kravle op i en af de 13 spektakulære rutsjebaner!

I alt finder du mere end 100 forlystelser i Europa-Park og uanset om det er i Island, Rusland eller Spanien – i Tysklands største forlystelsespark kan du begive dig ud på opdagelse i 15 europæiske temaområder. Rejs gennem de smukkeste lande i Europa på kun én dag, mens du får et adrenalinboost og timevis af sjov!

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.130,- for 2 personer, hvilket er 565,- per person. Vi har taget udgangspunkt i et ophold i efterårsferien fra den 16. – 17. november 2023, men der er rigtig mange datoer med billige priser i november til januar..

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Hotel-Gasthaus Krone

Vi har taget udgangspunkt i et ophold på Hotel-Gasthaus Krone. Hotellet ligger ca. 30 minutters kørsel fra Europa-Park og byder bl.a. på pæne værelser og daglige morgenmad med et bredt udvalg. Check-in er fra kl. 16 og check-out er senest kl. 10.

Der kan vælges mellem mange forskellige datoer og hoteller ligesom opholdets længde og antal personer kan justeres.

Tilbuddet har vi fundet på Travelcircus, der er en online bookingplatform med eksklusive rejseoplevelser. Ved at kombinere gode hoteller med ekstraservices såsom spa eller populære attraktioner kan Travelcircus tilbyde unikke miniferie-pakker til attraktive priser. Travelcircus blev grundlagt i Berlin, Tyskland, af Mathias Zeitler og Bastian Böckenhüser.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

© Europa-Park

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 voksne, men det er muligt at være flere personer.

  • Inklusiv overnatning på et førsteklasses hotel
  • Inklusiv ekstraservices såsom morgenmad, afhængigt af det valgte hotel
  • Inklusiv dagsbillet i den valgte kategori til Europa-Park i Rust
  • Adresse: Europa-Park Rust, Europa-Park-Strasse 2, 77977 Rust, Tyskland

Yderligere informationer

  • Du vil modtage dine billetter til Europa-Park i Rust pr. e-mail senest 4 dage før din ankomst.
  • Bemærk venligst: Åbningstiderne kan ændres med kort varsel. Det er kundens ansvar at holde sig orienteret om stedets åbningstider.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365