Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Toscana for kun 1.191,-


4 dage i Toscana for kun 1.191,- per person inkl. fly og dejligt 4-stjernet wellnesshotel med skøn beliggenhed og morgenmad!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

se det gode tilbud her:
Fra_Billund
København
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

billund: 7.  – 10. apr 2024 (3 nætter)
HOTEL704,-
FLY487,-
I ALT1.191,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.408,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 704,- per person.

 

København: 8.  – 11. apr 2024 (3 nætter)
HOTEL636,-
FLY735,-
I ALT1.371,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.272,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 636,- per person.

 


Hotel

La Melosa er et 4-stjernet elegant feriested, som ligger i fantastiske skovomgivelser uden for den toscanske landsby Roccastrada. Der tilbydes stilfulde værelser med eget badeværelse. Der er et wellness-center med udendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad samt et afslapningsområde og meget mere. Værelserne på La Melosa Resort er rustikke og indbydende. De ligger i stueetagen ved siden af haven eller på 1. sal med udsigt over landskabet. Der tilbydes gratis parkering samt gratis WiFi på fællesområderne. Samtlige værelser er opkaldt efter en blomst eller plante og har fladskærms-tv med Sky-kanaler samt gratis internetadgang. Der er desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har pejs, unikke freskomalerier og himmelseng. Restauranten Il Canto del Gusto serverer traditionelle Maremma-retter, tilberedt med årstidens lokale råvarer. Om sommeren serveres middagen på den rummelige terrasse, omgivet af århundredgamle træer. Morgenmaden består af en varieret buffet med frisk frugt, æg og lokale kager.

 

SE MERE HER:
BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Pisa:

FRA billund: 7.  – 10. apr 2024

 

FRA København: 8.  – 11. apr 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Billeje er meget billigt i Pisa! Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365