Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Kappadokien for kun 1.955,-


5 dage i Kappadokien for kun 1.955,- pr. person inkl. fly og flot hotel med morgenmad og opvarmet indendørs swimmingpool, luksuriøst tyrkisk bad samt spa- og wellness-center!

Kappadokien er en af Tyrkiets største attraktioner og er verdensberømt for sine mystiske stenformationer, grotter og luftballoner.
Kappadokien er så unikt, at det er svært at sammenligne  med andre områder i verden. Den spektakulære natur er formet af vulkanudbrud for millioner af år siden. Her finder du dybe underjordiske byer og utrolig smukke dale.
Som noget helt unikt for Kappadokien kan du i de tidlige morgentimer flyve med varmluftsballon og opleve det mageløse landskab fra oven. En eventyrlig oplevelse, du ikke må snyde dig selv for!

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 6. – 10. feb 2024
HOTEL780,-
FLY1.175,-
I ALT1.955,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.559,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 780,- pr person.

Hotel

Heybe Hotel & Spa ligger i centrum af den historiske Göreme-region med smuk udsigt over Goreme og Uchisar Slot

Der tilbydes opvarmet indendørs swimmingpool, luksuriøst tyrkisk bad samt spa- og wellness-center, der tilbyder en bred vifte af massagebehandlinger.

Der er gratis WiFi overalt på hotellet. De velindrettede værelser har aircondition, centralvarme, minibar og LCD-tv. Der er desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Der serveres morgenbuffet hver dag i restauranten på øverste etage på Heybe.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 6. – 10. feb 2024


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det kan være en god ide at blive vaccineret når turen går til udlandet. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365