Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend ved Stavanger for kun 1.731,-


4 dage ved Stavanger for kun 1.731,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad!

Stavanger er en af Norges ældste og mest charmerende byer. Her bliver du mødt af hvidmalede træhuse, smukke blomsterbede og flot gadekunst.
Området omkring Stavanger er fuldt af enestående naturperler. Tag på et fjordcruise ind i Lysefjorden eller på vandring til Preikestolen, der er blevet kaldt et af verdens mest spektakulære udsigtspunkter af både CNN og Lonely Planet. Besøg f.eks. også Månafossen, det største vandfald i Rogaland-regionen med et frit fald på 92 meter. Synet af vandfaldet, der strømmer ud ad klippen og ned i søen er som taget ud af et eventyr og er absolut vandreturen dertil værd.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 17. – 20.  nov 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.098,-
FLY633,-
I ALT1.731,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.196,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.098,- per person.

Hotel

 

Dette hotel ligger i forretningsstedet Stavanger Forus, 11 km syd for Stavanger centrum. Alle værelser har fladskærms-tv og køleskab samt gratis wi-fi. Scandic Stavanger Forus blev opført i 2011 og har moderne og lyse værelser med trægulv. Samtlige værelser har kabel- og betalingskanaler, minibar samt eget badeværelse med bruser. Der er gratis cykeludlejning samt gratis adgang til fitnesscentret på stedet. Restauranten serverer skandinaviske retter tilberedt af friske lokale råvarer. Du kan købe snacks, drikkevarer og toiletartikler i butikken i hotellets lobby.

Stavanger Lufthavn ligger 10 minutters kørsel fra Scandic Stavanger Forus Hotel. Det populære butikscenter Kvadrat ligger 2 km derfra.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Stavanger:

FRA KØBENHAVN: 17. – 20.  nov 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Stavanger: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Preikestolen/Stavanger


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365