Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i London for kun 2.509,-


4 dages forlænget weekend i London for kun 2.509,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med spa, designerværelser og god beliggenhed!

London er med god grund en af verdens mest besøgte byer og tilbyder noget for enhver smag. Nyd de berømte seværdigheder og de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Husk også afternoon tea og et besøg på den lokale pub. London vækker alle sanser.

SE DET GODE TILBUD TIL LONDON HER:
Billund
København
Aarhus
Aalborg*
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

* Rejsen fra Aalborg er på 3 dage.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 9. – 12. dec 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL2.187,-
FLY322,-
I ALT2.509,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.374,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.187,- per person.

 

København: 9. – 12. dec 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL2.187,-
FLY462,-
I ALT2.649,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.374,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.187,- per person.

 

Aarhus: 8. – 11. dec 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL2.227,-
FLY1.289,-
I ALT3.516,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.453,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.227,- per person.

 

AAlborg: 8. – 10. dec 2022 (2 NÆTTER)
HOTEL1.511,-
FLY312,-
I ALT1.823,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk at rejsen fra Aalborg er på 3 dage: Den samlede pris for hotellet er 3.022,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.511,- per person.

 


Hotel

Det miljøvenlige 5-stjernede boutique-hotel Rafayel on the Left Bank, ligger ved bredden af Themsen og har spa, 2 restauranter og bar med flodudsigt.

Metrostationen Clapham Junction ligger blot 10 minutters gang derfra.

Hotel Rafayels luksuriøse designerværelser har gulv til loft-vinduer, store badeværelser og topmoderne underholdningssystemer. Nogle af værelserne har en særlig lysteknologi til jetlag.

Man kan anmode om værelser med spabad eller delvis udsigt til floden. Hotellet har en sauna og dampbad, og der tilbydes et udvalg af spabehandlinger.

 

SE MERE HER:
Fra BillundFra Aarhus
Fra KøbenhavnFra Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund, Aarhus, København og Aalborg til London i december. Der er  mange alternative datoer med billige billetter.

 

FRA Billund: 9. – 12. dec 2022

 

FRA København: 9. – 12. dec 2022


FRA aarhus 8. – 11. dec 2022

 

fra aalborg: 8. – 10. dec 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i London: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Bus: Der kører rejsebusser til og fra London flere gange i timen fra lufthavnens busterminal. Alternativt kører der også tog fra/til lufthavnen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365