Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 2.999,-


1 uge på Tenerife for kun 2.999,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE TILBUDDET TIL Tenerife HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 24. dec 23 (7 nætter)
Pris2.999,-

 

Billund: 14. – 21. jan 24 (7 nætter)
Pris4.499,-

 

Aalborg: 14. – 21. jan 24 (7 nætter)
Pris5.199,-

 


Hotel

Renoveret lejlighedshotel i Playa de las Americas
I den centrale del af feriebyen Playa de las Americas ligger det dejlige lejlighedshotel Paradero I, kun en kort gåtur fra den skønne sandstrand. Både fællesarealerne og flere af værelserne er lyst og moderne indrettet, efter hotellet gennemgik en renovering i år 2018.

Paradero I har et flot og inbydende poolområde med en skøn solterrasse, hvor du kan slænge dig i en af solsengene og bare nyde solens varme stråler, eller du kan slå parasollen op og slappe af i skyggen. I hotellets pool kan du tage en afkølende dukkert, og familiens yngste medlemmer kan benytte sig af den separate børnepool.

Under dit ophold på Paradero I har du mulighed for at benytte dig af faciliteterne på nabohotellet Paraiso del Sol. Her er der et dejligt poolområde og en snackbar. Måltiderne indtages også på Paraiso del Sol, og receptionen ligger også her, hvortil du må forvente at skulle gå ca. 200-300 meter med din kuffert. Der er gratis WIFI i receptionen.

I området omkring lejlighedshotellet finder du et stort udvalg af gode restauranter, hyggelige barer og fine shoppingmuligheder. Centrum af Playa de la Americas ligger kun 1 km væk, og kan enten nås på gåben eller en kort tur i bus.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra København, Billund og Aalborg til Tenerife i december og januar måned!

 

FRA København: 17. – 24. dec 2023

 

FRA Billund: 14. – 21. jan 2024

 

FRA Aalborg: 14. – 21. jan 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365