Vi finder de bedste rejsetilbud

Frankrigs yndlingslandsby: Forlænget weekend i Eguisheim for kun 1.870,-


4 dages forlænget weekend i Eguisheim i Alsace for kun 1.870,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet spa-hotel med fantastisk beliggenhed og udsigt!

Landsbyen Eguisheim ligger ikke langt fra Colmar i Alsace og er kendt som en af de smukkeste byer i Frankrig og er kåret som Frankrigs yndlingslandsby.
Eguisheim tilbyder det bedste fra det charmerende Alsace med toppede brosten, pastelfarvede bindingsværkshuse og masser af blomster. Byen er en ægte middelalderby, hvor den indre bydel stammer fra 1500-tallet, og da vinmarkerne støder direkte op til byen kan du smage på mange af de lokale vine direkte hos producenten fra deres små hyggelige butikker

SE fly og det flotte hotel HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 8. – 11. mar 2024
HOTEL1.342,-
FLY527,-
I ALT1.870,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.685,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.343,- per person.

Hotel

Hotel SPA Husseren Collections er et super lækkert 4-stjernet hotel med sydvendte terrasser, der ligger mellem vinmarker og skov ved foden af ruinerne af de tre slotte i hjertet af Alsace på vinvejen, 6 km fra Colmar og 70 km fra Strasbourg.

Hotellet har en restaurant, Bain med terrasse og udsigt over skoven og du kan også nyde en indendørs swimmingpool, spafaciliteter og en sauna.

Hotellet får virkelig flotte anmeldelser fra de tidligere gæster.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Basel: Herfra er der ca 45 minutters kørsel til hotellet.

FRA københavn: 8. – 11. mar 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Colmar: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Eguisheim ligger mindre end en time fra Basel. Der afgår dagligt både bus og tog fra Basel .

Du kan også leje en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365