Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Cypern for kun 1.554,-


5 dage på Cypern for kun 1.554,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet luksushotel med morgenmad, spa og indendørs pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 3. – 7. dec 2023
HOTEL1.117,-
FLY437,-
I ALT1.554,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.233,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.117,- per person.

HOTEL

King Evelthon Beach Hotel & Resort ligger i byen Paphos. Der findes udendørs og indendørs pool, vandland, spa samt et udvalg af restauranter og barer på resorter, der tilbyder smagfuldt indrettede værelser med aircondition. Værelserne og suiterne på King Evelthon har parketgulv samt balkon eller terrasse. De har desuden fladskærms-tv med satellitkanaler, minikøleskab samt eget badeværelse med hårtørrer og tilhørende gratis toiletartikler. De fleste af værelserne og suiterne har opholdsområde eller hel eller delvis udsigt til Middelhavet.

Hotellets restauranter byder på forskellige retter, mens forfriskende drikkevarer og cocktails kan nydes i baren. Der er børnemenu til de yngste gæster. I strandbaren serveres drinks ved havet. Gæsterne kan forkæle sig selv med behandlinger i spa- og wellnesscenteret.

Til de mere aktive gæster findes fitnessfaciliteter samt tennis- og minigolfbaner. De yngste gæster kan lege i børneklubben eller vandlandet mod et tillægsgebyr. Der er gratis wi-fi i lobbyen. Den populære seværdighed Kongernes Grav ligger 1,7 km fra resortet, mens Panagia Chryssopolitissa-kirken ligger 2 km derfra.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Cypern.

FRA københavn: 3.-7. december 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Cypern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

Se mere her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365