Vi finder de bedste rejsetilbud

Nytår i Paris: 4 dage for kun 3.815,-


4 dages forlænget weekend i Paris for kun 3.815,- per person inkl. direkte fly og lækkert luksushotel med spa, pool og super beliggenhed!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

Det bliver ikke mere romantisk end at fejre nytår i kærlighedens by  Paris. Oplev festlighederne omkring Triumfbuen og det glitrende Eiffeltårn når franskmændende holder en kæmpe fest og skyder nytåret ind.

SE det gode tilbud HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Prisoversigt

 

københavn: 30. dec- 2. jan
HOTEL2.226,-
FLY1.589,-
I ALT3.815,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.452,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.226,- per person.

 

billund: 30. dec- 2. jan
HOTEL2.226,-
FLY1.955,-
I ALT4.181,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.452,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.226,- per person.

 


Hotel

Oceania Paris Porte De Versailles ligger i Paris, tæt på ​​Porte de Versailles, messecentret Parc des Expos og Palais des Sports de Paris, og tilbyder indendørs swimmingpool samt spa-faciliteter med tyrkisk bad.

Samtlige lydisolerede værelser på Oceania Paris Porte De Versailles er elegant indrettede og omfatter aircondition. Der er også fladskærms-tv med satellitkanaler samt gratis trådløs internetadgang.

Swimmingpoolen på Oceania byder på vanddyser og modstrøm. Derudover tilbydes gæsterne adgang til hotellets spa med spabad og fitnesscenter.

Metrostationen Porte de Versailles ligger 300 m fra Oceania Paris Porte de Versailles, så gæsterne kan nemt udforske Paris.

 

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Paris.

 

Fra københavn: 30. dec- 2. jan

 

FRA billund: 30. dec- 2. jan

 


Disneyland paris

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille billetter til Disneyland. De kan bestilles her:


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365