Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Annecy for kun 1.280,-


4 dage i Annecy for kun 1.280,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Mindre end en time fra Geneve ligger den billedskønne franske by Annecy, der også kaldes Alpernes Venedig. Bymidten i denne smukke middelalderby er bygget omkring et slot fra det 14. århundrede og er fyldt med kanaler og strømme, der løber ud i Frankrigs næststørste sø. Søen, der hedder Lake Annecy, tilbyder smukt rent vand og en af de smukkeste panoramaudsigter i Alperne.
Området byder på fantastiske muligheder for at ro i kajak, stå på vandski og dykke. Der er ligeledes smukke naturoplevelser i vente ved at vandre eller cykle i de omkringliggende bjerge og ønsker du at vove dig ud i paragliding, er der rig mulighed for det. Vil man gerne noget mere roligt, kan man tage ud at sejle og nyde det idylliske syn.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 8. – 11. dec 2023
HOTEL852,-
FLY428,-
I ALT1.280,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.704,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 852,- per person.

Hotel

Sure Hotel by Best Western Annecy ligger kun 3,5 km fra Annecy-søen og 4 minutters kørsel fra Annecys centrum. Det tilbyder værelser med gratis WiFi, fladskærms-tv og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Gæster kan nyde privat adgang for 1 eller 2 personer til det sensoriske afslapningsområde efter reservation og mod et tillægsgebyr. Rummet omfatter et balneo spabad med massagedyser og lysterapi, en sauna, en videovæg og en stjernehimmel.

Regionen har mange aktiviteter at byde på, såsom paragliding og klatring. Der er gratis privat parkering på stedet.

Se mere til hotellet her:

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Geneve: Herfra er der mindre end en time til Annecy.

FRA københavn: 8. – 11. dec 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Annecy: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Annecy


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Annecy ligger mindre end en time fra Geneve. Der afgår dagligt både bus og tog.

Du kan også leje en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365