Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Israel for kun 3.969,-


5 dage i Tel Aviv i Israel for kun 3.969,- per person inkl. direkte fly, lækkert 4-stjernet hotel og 1-dags tur til Jerusalem, Det Døde Hav og Bethlehem med guide!

I Tel Aviv får du både bade- og storbyferie. Her kan du slappe af i sandet ud til det lune middelhav og gå på opdagelse blandt den moderne storbys mange tilbud og prøve verdens måske bedste falafel. Besøg også de livlige markeder og den spændende antikke havneby Jaffa.
I Israel er det også oplagt at opleve jordens helligste byer på en guidet tur.  Begynd turen i Jerusalems gamle bydel og oplev bl.a. Via Dolorosa og Gravkirken, det byzantinske Cardo (det gamle jødiske kvarter) og Grædemuren. Herefter en tur til Bethlehem og oplev Fødselskirken, hvor Jesus Kristus blev født. Om eftermiddagen kører I mod øst gennem Judæaørkenen. Nyd turen til Det Døde Hav, det laveste punkt på jorden, og prøv at bade og flyde oven på det terapeutiske vand.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


1-dags tur til Jerusalem, Det Døde Hav og Bethlehem

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Tel Aviv til Jerusalem, Det Døde Hav og Bethlehem. Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 18. jan 23 (4 nætter)
HOTEL1.987,-
TUR777,-
FLY1.205,-
I ALT3.969,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.973,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.987,- pr. person.

 


Hotel

Det 4-stjernede Theodor Brown Rothschild Tel-Aviv modtager flotte anmeldelser og byder på attraktiv beliggenhed i Tel Aviv.

Værelserne på hotellet har fladskærms-tv med kabelkanaler og eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Tel Aviv:

FRA københavn: 14. – 18. jan 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365