Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge ved Dubrovnik for kun 2.717,-


1 uge i Slano ved Dubrovnik for kun 2.717,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet lejlighedshotel med havudsigt!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik. Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige.

SE DET GODE TILBUD HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 10. – 17. okt 2023
HOTEL1.172,-
FLY1.545,-
I ALT2.717,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.343,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.172,- per person.

 


Hotel

Beach Villa Ratac har en ideel beliggenhed ved en solrig privat strand omgivet af frodige fyrre- og oliventræer. Samtlige lejligheder er komfortable med elegant interiør, terrasse og balkon, som alle vender ud mod havet og har udsigt over Elaphiti-øerne. Villaens arkitektur er traditionel med typiske stenelementer. Samtlige lejligheder har køkken med alle faciliteter ved længere ophold. Der er plads til op til 2 ekstra senge per lejlighed.

Der kan bestilles morgenmad, frokost og aftensmad, som kan leveres til lejligheden via roomservice. Et meget velkendt gastronomicenter i Kroatien er Ston Bay, som ligger blot 10 minutters kørsel derfra. Det har det reneste hav i regionen, og østers, skal, musling og fiskefarme giver fremragende fiske- og skaldyrsretter serveret i restauranterne i den lille by Ston.

Man kan leje biler på Beach Villa Ratac, så man kan køre selv til Dubrovnik, som ligger 25 km derfra, eller til den nærliggende landsby Slano med mange restauranter og butikker.

Du kan også komme til villaen med bus – busserne til Dubrovnik, Slano eller Ston kører fra et stoppested, som ligger 100 m fra ejendommen. Beach Villa Ratac tilbyder også udflugter til nærliggende restauranter, øer og byer.

Hotellet får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Dubrovnik:

FRA københavn: 10. – 17. okt 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubrovnik: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365