Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus ved Venedig: 4 dage for kun 1.611,-


4 dage ved Venedig for kun 1.611,- per person inkl. fly og unikt 5-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed i en storslået venetiansk villa fra det 18. århundrede !

Venedig er en unik oplevelse, som ingen bør snyde sig selv for. Bygget på pæle i vandet byder Venedig på seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro. Nyd den helt særlige stemning i en gondol på de smukke kanaler og spis dejlig mad på de romantiske restauranter.

Hotellet du skal bo på er super flot og ligger lidt uden for Venedig. Det byder på storslåede omgivelser og beliggenhed midt i egen park.

SE det gode tilbud HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 10. – 13. nov 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.078,-
FLY533,-
I ALT1.611,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.155,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.078,- per person.

 

 Billund: 21. – 24. okt 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.598,-
FLY429,-
I ALT2.027,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.196,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.598,- per person.

 


Hotel

Det 5-stjernede Hotel Villa Condulmer ligger lige ved siden af ​​sin egen 18-hullers golfklub, og er omgivet af en grøn park med swimmingpool. Det har til huse i en elegant villa fra det 18. århundrede og byder på en traditionel restaurant og bar.

Værelserne er super flotte med klassisk eller elegant indretning, og omfatter aircondition samt fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar.

Der tilberedes en varieret morgenbuffet hver dag, som omfatter hjemmebagte kager. Der serveres desuden typiske venetianske specialiteter og lokale vine i hotellets à la carte-restaurant.

Gå også ture i Villaens store park fra det attende århundrede designet af arkitekten Sebatoni. Her kan du nyde de imponerende og sjældne træer og den lille pavillon med udsigt over søen

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Venedig.

FRA København: 10. – 13. nov 2023

 

FRA Billund 21. – 24. okt 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Venedig: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Snyd ikke dig selv for en smuk tur rundt i Venedig i gondolerne. En unik og romantisk oplevelse.

Der kører shuttlebusser fra begge lufthavne til Venedig for 150,- per person for en returbillet. De kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365