Vi finder de bedste rejsetilbud

Fodboldrejse til Manchester for kun 2.734,-


Fodboldrejse til Manchester for kun 2.734,- per person inkl. fly, hotel og billetter til Champions League kampen mellem Manchester City og RB Leipzig!

Oplev Champions League live når de forsvarende mestre Manchester City møder RB Leipzig. Holdkortet er fyldt med verdensstjerner når Manchester City spiller, og du kan derfor glæde dig til at opleve spillere som Erling Haaland, Phil Foden, Rodri og Jack Grealish i aktion på grønsværen overfor RB Leipzigs tropper, der bl.a har Yussuf Poulsen, Timo Werner og Dani Olmo på holdkortet. De to tidligere opgør i Manchester er endt henholdvis 6-3 (2021) og 7-0 (2023), så med 8 mål i gennemsnit bør der være gode chancer for et underholdene opgør!

SE TILBUDdet til Manchester HER:
__Fly__Billet / Hotel
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. – 29. nov 23 (2 nætter)
HOTEL / BILLET2.076,-
FLY658,-
I ALT2.734,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 4.152,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.076,- per person.

 


Hotel & Billetter

Vi har taget udgangspunkt i billetter og 2 overnatninger på det 2-stjernede Campanile Manchester. Vælg 2 nætter med udrejse 27. november og hjemrejse 29. november for at opnå ovenstående pris. Det er muligt at vælge mellem mange andre hoteller og at tilføje flere overnatninger mod en merpris.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Manchester i november:

 

FRA København: 27. – 29. nov 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Manchester. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris per person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365