Vi finder de bedste rejsetilbud

2,5 ugers luksusferie i Malaysia for kun 8.781,-


2,5 ugers luksusferie i Malaysia for kun 8.781,- inkl. alle fly, bagage og fantastiske 4 og 5-stjernede hoteller med morgenmad! – 3 nætter er i luksushytter over vandet, 10 nætter på Langkawi og 4 nætter i Kuala Lumpur!

Rejs til Kuala Lumpur og oplev blændende smukke parker, myldrende folkeliv, spændende shopping og fascinerende natmarkeder. Kuala Lumpur er en af Sydøstasiens mest behagelige og lettilgængelige storbyer – perfekt hvis du vil have en ferie fuld af kontraster og dejlige oplevelser.

Herefter en times flyvetur til Langkawi, der er Malaysias mest kendte ferieø og et fantastisk sted at holde ferie. Tilbring dagene på Langkawis eksotiske hvide paradisstrande mens du slapper af under svajende palmer og nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om øen, hvor du også kan møde skildpadder og delfiner.

Der flyves fra København eller Billund til Kuala Lumpur. 45 minutters kørsel fra lufthavnen ligger Bagan Lalang, hvor man finder det 5-stjernede hotel med hytter over vandet. Efter 3 overnatninger går turen tilbage til Kuala Lumpur, hvorfra der flyves til Langkawi. Det fly er herunder angivet som Langkawi T/R. Efter 10 nætter på et lækkert 4 stjernet hotel på Langkawi, så går turen tilbage til Kuala Lumpur, hvor vi har taget udgangspunkt i 4 nætter (5 nætter fra Billund) på endnu et lækkert 5-stjernet hotel inden turen igen går hjem til Danmark.

SE det gode tilbud til Malaysia HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundLangkawi T/R
1. Over vandet2. Langkawi3. Kuala Lumpur
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Se mere udførlige beskrivelser af fly og hoteller herunder.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 13. nov – 2. dec 23 (17 nætter)
FLY 13.893,-
HOTEL 11.148,-
FLY 2417,-
HOTEL 22.555,-
HOTEL 3768,-
I ALT8.781,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk:  

Fly 1 = København – Kuala Lumpur.

Hotel 1 = Hytter over vandet. Her er den samlede pris for hotellet er 2.295,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.148,- per person.

Fly 2 = Kuala Lumpur – Langkawi.

Hotel 2 = Langkawi. Her er den samlede pris for hotellet er 5.110,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.555,- per person.

Hotel 3 = Kuala Lumpur. Her er den samlede pris for hotellet er 1.536,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 768,- per person.

Bemærk også, at flyet lander i Malaysia den 14. november 2023.

 

Billund: 13. nov – 2. dec 23 (18 nætter)
FLY 15.010,-
HOTEL 11.148,-
FLY 2417,-
HOTEL 22.555,-
HOTEL 3960,-
I ALT10.090,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk:  

Fly 1 = Billund – Kuala Lumpur.

Hotel 1 = Hytter over vandet. Her er den samlede pris for hotellet er 2.295,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.148,- per person.

Fly 2 = Kuala Lumpur – Langkawi.

Hotel 2 = Langkawi. Her er den samlede pris for hotellet er 5.110,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.555,- per person.

Hotel 3 = Kuala Lumpur. Her er den samlede pris for hotellet er 1.920,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 960,- per person.

Bemærk også, at flyet lander i Malaysia den 14. november 2023.

 


Hotel – Bagan Lalang

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede hotel Avani Sepang Goldcoast Resort, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og byder på morgenmad, villaer på pæle over Malaccastrædet, infinity-pool, spa og 6 spisemuligheder!

Resortet ligger 45 minutters kørsel fra Kuala Lumpurs internationale lufthavn.

SE mere HER:

Hotel – Langkawi

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Rebak Island Resort & Marina, Langkawi, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser, morgenmad, super beliggenhed og et lækkert poolområde!

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – Kuala Lumpur

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Hotel Maya Kuala Lumpur, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser, indendørs pool, morgenmad og god beliggenhed!

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet fly fra København og Billund til Kuala Lumpur i november 2023 samt fly fra Kuala Lumpur til Langkawi.

 

FRA København: 13. nov – 2. dec 2023

 

FRA Billund: 13. nov – 2. dec 2023

 

FRA Kuala Lumpur: 17. – 27. nov 2023

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Langkawi og Kuala Lumpur. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Der er flere måder at komme fra lufthavnen til Kuala Lumpur. Bus som koster ca. 25,- pr. person er den billigste mulighed. Toget tager ca. 30 minutter og koster ca. 55,- pr. person, mens en taxa koster ca. 125,-

Det 5-stjernede hotel i Bagan Lalang tilbyder lufthavnstransport for 225,- for en retur. Da lufthavnen ligger mellem Kuala Lumpur og hotellet, kan man med fordel tage samme transportmiddel fra Kuala Lumpur til lufthavnen og så blive samlet op af hotellet der. (Eller evt. høre om man kan blive hentet i Kuala Lumpur)


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365