Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i London for kun 2.696,-


4 dage i London for kun 2.696,- per person inkl. fly, super flot Hilton hotel med fantastisk beliggenhed og 1-dags tur til Stonehenge, Windsor Castle og Bath!

Oplev Windsor Castle, det mystiske Stonehenge og byen Bath med de 2000 år gamle romerske bade!

Det overdådige Windsor Castle bruges stadig af den kongelige familie. Slottet blev grundlagt helt tilbage i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren og er det ældste og største beboede slot i verden. Windsor har været hjem for ikke mindre end 40 engelske monarker og og er en stor oplevelse med sin imponerende arkitektur og have.

Stonehenge er et af Englands mest ikoniske steder og et af verdens mest berømte historiske monumenter. Den omkring 5000 år gamle fascinerende klippeformation er genstand for en overflod af myter og er et spændende besøg.

Bath er en uhyre populær by, der ligger i bunden af Avon-dalen i det smukke sydengelske landskab med blidt bølgende bakker. Byen har en vidunderlig atmosfære med sine georgianske bygninger og den imponerende kirke Bath Abbey.
Bath, der som den første by i England er udnævnt til World Heritage Site, blev opdaget af Romerne for omkring 2.000 år siden, og de blev fascineret af områdets varme kilder og byggede flere romerske bade, som du kan opleve den dag i dag.

 

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_Billund
København
Fra_Aarhus
Fra_Aalborg*
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

*Turen fra Aalborg er på 3 dage.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


1-dags tur til Bath, Stonehenge og Windsor Castle

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille 1-dags ture fra London til Bath, Stonehenge og Windsor Castle. Bemærk at der er flere ture og datoer at vælge imellem:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 2. – 5. nov 23 (3 nætter)
HOTEL1.753,-
TUR679,-
FLY264,-
I ALT2.696,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.506,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.753,- pr. person.

 

København: 3. – 6. nov 23 (3 nætter)
HOTEL1.883,-
TUR679,-
FLY302,-
I ALT2.864,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.766,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.883,- pr. person.

 

aarhus: 2. – 5. nov 23 (3 nætter)
HOTEL1.753,-
TUR679,-
FLY395,-
I ALT2.827,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.506,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.753,- pr. person.

 

aalborg*: 3. – 5. nov 23 (2 nætter)
HOTEL1.240,-
TUR679,-
FLY179,-
I ALT2.098,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.480,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.240,- pr. person.

*Turen fra Aalborg er på 3 dage.

 


Hotel

Det 4-stjernede DoubleTree by Hilton London – Docklands Riverside ligger langs Themsen med en fantastisk udsigt over Canary Wharf.

Der tilbydes gratis wi-fi og gratis fitnesscenteradgang til samtlige gæster.

DoubleTree by Hilton har til huse i en tidligere værftsbygning fra det 17. århundrede med synligt murværk og den sidste tørdok til skibsbygning i London. Værelserne har aircondition og vinduer der kan åbnes. De har desuden fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse. De fleste af værelserne har udsigt over byen eller floden. Roomservice kan bestilles døgnet rundt på hotellet, hvor receptionen er døgnåben.

Restauranten Columbia byder på en menu med årstiden specialiteter og grillretter tilberedt på bestilling, der kan nydes på den udendørs terrasse med udsigt over Canary Wharf og Themsen.

Med sin beliggenhed lang floden byder hotellet på gratis transport med vandtaxi til Canary Wharf fra sin egen mole.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra Billund, København, Aarhus og Aalborg til London:

 

FRA Billund: 2. – 5. nov 23

 

FRA København: 3. – 6. nov 23

 

FRA aarhus: 2. – 5. nov 23

 

Fra Aalborg: 3. – 5. nov 23


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365