Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Toscana for kun 858,-


4 dage i Toscana for kun 858,- per person inkl. fly og ophold på super hyggeligt toscansk gårdhus med skøn beliggenhed og morgenmad!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

se det gode tilbud her:
København 
Billund
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 22.  – 25. okt 2023 (3 nætter)
HOTEL570,-
FLY288,-
I ALT858,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.140,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 570,- per person.

 

billund: 25.  – 28. okt 2023 (3 nætter)
HOTEL632,-
FLY335,-
I ALT967,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.263,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 662,- per person.

 


Hotel

 

Country Resort Guadalupe er et traditionelt toscansk gårdhus der er blevet renoveret og som nu huser 16 elegante lejligheder.

Samtlige lejligheder på Guadalupe er lyse og rummelige og har karakteristisk terracotta-gulv, bjælkeloft, møbleret gårdhave eller terrasse og egen indgang. Der er desuden fuldt udstyret tekøkken. Lejlighederne på Resort Guadalupe har også gratis WiFi, justerbar aircondition og ortopædiske senge.  Country Resort har en stor swimmingpool med hydromassage-hjørne.

Der serveres morgenbuffet samt drikkevarer og snacks i havepavillonen ved poolen.

Country Resort Guadalupe ligger i Maremmas fredfyldte omgivelser, 10 minutters gang fra Montepescali Station og 3 minutters kørsel fra hovedvej SS1. De nærmeste strande er Follonica og Castiglione della Pescaia.

SE MERE HER:
BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Pisa:

FRA København: 22.  – 25. okt 2023

 

FRA billund: 25.  – 28. okt 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Billeje er meget billigt i Pisa! Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365