Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Carcassonne for kun 2.320,-


5 dage i middelalderbyen Carcassonne for kun 2.320,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med fremragende beliggenhed og smuk udsigt over byen!

Carcassonne blev grundlagt af romerne ca. år 100 f.kr og er en af de ældste og absolut smukkeste befæstede middelalderbyer i hele Europa. Allerede på lang afstand ved du, at der venter dig en særlig oplevelse, når du ser det gamle citadel, Cité de Carcassonne, med sine høje, dobbelte bymure, tårn og spir hæve sig over byen.
Inden for bymuren, der byder på hele 52 tårne, er det næsten som at træde tilbage i tiden, og man forstår hurtigt hvorfor Carcassonne er optaget på UNESOC’s liste over verdensarv. Her er trafik ikke tilladt, så man kan roligt slentre rundt i de smalle og snoede stræder samt på de små pladser og torve, hvor hvor man finder mange huggelige restauranter og butikker
Området omkring Carcassonne byder på rige muligheder for at tage på udflugter. Besøg f.eks. den charmerende by Castelnaudary eller til den storslåede naturpark Les Cévennes eller tag turen til den spændende storby Montpellier.

Se det gode tilbud her:
Husk at lade søgningen på Fly og Hotel blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


 

Prisoversigt

 

københavn: 23. – 27. okt 2023
HOTEL1.309,-
FLY1.011,-
I ALT2.320,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.618,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.309,- per person.

Carcassonne

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i SOWELL HOTELS Les Chevaliers, der ligger 2 minutters gang fra Aude-floden og har udsigt over Pont Vieux-broen og tilbyder ophold med gratis WiFi i Carcassonne. Den middelalderlige by ligger kun 10 minutters gang væk.

Hver morgen serveres morgenbuffet og restauranten tilbyder traditionelle retter og lokale specialiteter. Gæsterne kan også nyde en drink på terrassen, som har udsigt over middelalderbyen.

Personalet i receptionen taler spansk og engelsk og vil med glæde give gæsterne praktiske råd om området.

Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 23. – 27. okt 2023

 


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske området på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365