Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.024,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.024,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet resort med pool, vandland og god beliggenhed ved stranden!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra AarhusFra_København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra aarhus: 10. – 17. dec 23 (7 nætter)
Pris4.024,-

 

 

København: 9. – 16. dec 23 (7 nætter)
Pris4.891,-


Hotel

Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort er det ideelle feriested for en familieferie i Hurghada; her er masser at lave for både store og små! Der er masser af steder at slappe af under den egyptiske sol og hvor man kan have det sjovt. Hotellet ligger lige ud til Det Røde Hav, så snorkeludstyret må bestemt ikke mangle på en stranddag. Er du ikke så glad for sand eller på udkig efter mere action? Så er vandlandet lige noget for dig! Rutsj ned ad rutsjebanerne og hav det sjovt på vandlegepladsen.

Under din ferie på Hotel SUNRISE Aqua Joy bor du i moderne, rummelige værelser, hvor du ikke kommer til at mangle noget. Fra din balkon har du en smuk udsigt over resortet og Det Røde Hav. De forskellige restauranter og barer sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget, når det gælder kulinariske lækkerier. I buffetrestauranterne venter smagfulde internationale retter på dig, hvor du kan sætte dig til bords hver aften. Har du lyst til noget anderledes? Så slå dig ned på en af à la carte-restauranterne, hvor du kan nyde italienske, arabiske, asiatiske eller græske retter. Bestil en forfriskende cocktail fra baren. For ultimativ afslapning er wellnesscentret stedet at være. Mens børnene morer sig i swimmingpoolen eller med underholdningsteamet, kan du slappe af i saunaen og jacuzzien. God fornøjelse!

Se mere her:
Fra AarhusFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Aarhus og København til Hurghada:

FRA aarhus: 10. – 17. dec 23

 

FRA København: 9. – 16. dec 23

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365