fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Upper House i Göteborg for kun 950,-


Ophold på det luksuriøse 5-stjernede Upper House i Göteborg for kun 950,- per person inkl. overnatning med morgenmad og fri adgang til pool og spa med imponerende udsigt!

Upper House er et vildt lækkert 5-stjernet hotel, hvor der er kælet for hver detalje og hvor begrebet velvære får helt ny betydning. Hotellet ligger i hjertet af Göteborg og tilbyder et imponerende spa-område på 18.-20. etage med imponerende udsigt over Göteborg samt udendørs pool med glasbund.

Hotellets bar ligger på 25.etage, hvor du kan du nyde nyde drinks og måltider, og her finder du også den vidunderlige udendørs terrasse med utrolig view over byen. Samtlige værelser på Upper House har luksussenge, badekåber og tøfler samt moderne møbler. Værelserne har desuden fladskærms-tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter.

Se det vilde hotel her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet den 26. november er 1.900,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 950,- per person. Der er flere alternative datoer i samme prisniveau. Se dem længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

ALTERNATIVE DATOER

Der er mange alternative datoer til samme pris. Der er mange datoer i 2023 til billige priser. Vi har fundet eksempler herunder.

Der kan klikkes på datoerne
8. – 9.1015. – 16.1019. – 20.1022. – 23.10

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365