Vi finder de bedste rejsetilbud

Fodboldrejse til Barcelona for kun 1.722,-


Fodboldrejse til Barcelona for kun 1.722,- per person inkl. fly, hotel og billetter til Champions League kampen mellem FC Barcelona og FC Porto!

Oplev Champions League live når FC Barcelona møder FC Porto. Se FC Barcelona på Estadi Olímpic Lluís Companys, der er deres midlertidige hjemmebane mens Camp Nou bliver ombygget. Estadi Olímpic Lluís Companys har plads til ca. 56.000 tilskuere. Her kan du opleve når nogle af verdens bedste spillere som Robert Lewandowski,  Ilkay Gündogan og Andreas Christensen folder sig ud på grønsværen mod FC Porto!

SE TILBUDdet til barcelona HER:
__Fly__Billet / Hotel
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 28. – 29. nov 23 (1 nat)
HOTEL / BILLET1.104,-
FLY618,-
I ALT1.722,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 2.208,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.104,- per person.

 


Hotel & Billetter

Vi har taget udgangspunkt i billetter og 1 overnatning på det 2-stjernede Amrey Sant Pau. Vælg 1 nat med udrejse 28. november og hjemrejse 29. november for at opnå ovenstående pris. Det er muligt at vælge mellem mange andre hoteller og at tilføje flere overnatninger mod en merpris.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Barcelona i november:

 

FRA København: 28. – 29. nov 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Barcelona. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365