Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Beograd for kun 2.243,-


4 dages forlænget weekend i Beograd for kun 2.243,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet spahotel med central beliggenhed og panoramaudsigt over byen!

Beograd er en af Europas ældste byer og en oplagt destination til et getaway. Seværdigheder som f.eks. romerske ruiner, levn fra kommunisttiden og spændende museer står i kø og vidner om byens interessante historie.  Læg hertil et bredt udvalg af restauranter, gode shoppingmuligheder og et lavt prisniveau og man forstår, hvorfor Beograd ligger helt i top over rejsemagasinernes anbefalinger i Europa!

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 6. – 9. okt 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.829,-
FLY414,-
I ALT2.243,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.657,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.829,- per person.

 


Hotel

 

Det 5-stjernede Hyatt Regency Belgrade har en bekvem beliggenhed i erhvervskvarteret Novi Beograd mellem Beograds lufthavn og den gamle bydel. Det har flere forskellige restauranter og en luksuriøs spa. Der tilbydes gratis, standard-internetadgang, og der kan bestilles adgang ved højere hastighed mod et tillægsgebyr.

De elegante værelser er indrettede i bløde pastelfarver og har udsigt over Beograds centrum eller parken.

Hotellets restauranter serverer et udvalg af internationale retter, og Tea House byder på et bredt udvalg af te, kager og andre drikkevarer,. Du kan koble fra, mens du lytter til behagelig jazzmusik.

Regency Club® ligger på hotellets 2 øverste etager og omfatter 65 værelser og suiter, der byder på ekstra serviceydelser i en luksuriøs atmosfære.

Du kan drage fordel af den gratis adgang til hotellets Club Olympus Fitness Centre & Spa, som består af en sauna, dampbade og et fitnesscenter, så du kan forkæle dig selv efter en travl dag. Der tilbydes endvidere holistiske behandlinger og massagebehandlinger ved professionelle behandlere mod et tillægsgebyr.

Der er 15 minutter til Beograd Lufthavn i bil, og den gamle bydel ligger blot 2 km fra Hyatt Regency Belgrade. Der er privat parkering mod et tillægsgebyr foran hotellet eller i hotellets garage.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Beograd:

FRA københavn: 6. – 9. okt 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Beograd: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365