Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca for kun 2.290,-


1 uge på Mallorca for kun 2.290,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 7. – 14. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer2.290,-

 

Billund: 9. – 16. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer2.866,-

 


Hotel

Skal ferien stå på fred og ro, og nydes i hyggelige omgivelser, så er Secrets Lejligheder Serena Sol et rigtig godt valg. Lejligheder Serena Sol er et lille lejlighedskompleks med en god beliggenhed tæt på stranden i udkanten af den charmerende by, Cala d’Or.

Rundt om hjørnet af Serena Sol finder du supermarkedet, der byder på frisk brød hver morgen, lige til at nyde på din altan. I løbet af dagen, kan du solbade på en af liggestolene rundt om poolen eller nyde en god bog. Efter en dejlig dag med ren afslapning, kan du tage plads på en af de hyggelige restauranter i byen og nyde et godt måltid.

Hos Serena Sol indkvarteres du i lejligheder der er simpelt, men pænt møbleret, og har et tekøkken der giver dig mulighed for at tilberede lette måltider. Lejlighederne kan rumme 4 personer og har desuden balkon med udsigt til haven og det hyggelige poolområde. Her er en afslappet atmosfære, og Serena Sol anbefales til alle, der gerne vil bo i et lille lejlighedskompleks i rolige omgivelser.

se mere her:
KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet billige rejser fra København og Billund til Mallorca:

 

FRA København: 7. – 14. sep 2023

 

FRA Billund: 9. – 16. sep 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365