Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Manchester for kun 1.782,-


3 dage i Manchester for kun 1.782,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med adgang til opvarmet infinity-pool på tagterrassen og fabelagtig udsigt!

Manchester er en trendy engelsk by med masser at byde på. Byen er i de seneste år virkelig blomstret op og tilbyder både fantastiske shoppingmuligheder og et boblende kulturliv. Manchesters arkitektur vidner om en lang historie, der strækker sig helt tilbage til romertiden. Byen huser også de verdensberømte fodboldhold Manchester United og Manchester City.

SE fly og det flotte hotel HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 12. – 14. okt 2023
HOTEL1.596,-
FLY186,-
I ALT1.782,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.192,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.596,- per person.

 

københavn: 12. – 14. okt 2023
HOTEL1.596,-
FLY287,-
I ALT1.883,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.192,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.596,- per person.

Hotel

King Street Townhouse ligger i Manchester, 5 minutters gang fra Manchester Rådhus. Der er restaurant og bar, og på hotellets tagterasse er der opvarmet infinity-pool samt afslapningsrum og dampbad.

Alle værelser er moderne indrettet og har fladskærms-tv, gratis wi-fi samt te- og kaffefaciliteter. Værelserne har eget badeværelse og brusekabine med regnbruser, badekåber og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har også opholdsområde hvor du kan slappe af.

Hotellet ligger i en stor italiensk renæssancebygning som er blevet renoveret til en moderne standard, samtidig med at de historiske detaljer er bibeholdt. Du kan spise i hotellets Tavern Restaurant and Bar som serverer en sæsonbestemt menu og klassiske retter, eller slappe af i loungen med eftermiddagste.

SE mere HER:
Fra BillundFra_København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Manchester:

FRA Billund: 12. – 14. okt 2023

 

FRA København: 12. – 14. okt 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Manchester: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt. Det kan bestilles her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365