Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Skopje for kun 1.084,-


Forlænget weekend i Skopje for kun 1.084,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med morgenmad, central beliggenhed og indendørs pool, spa- og wellness-center!

Skopje byder på fascinerende historie og kultur samt storbyferie med shopping og restauranter. En tur rundt i Skopje giver en idé om, hvor storslået byen var engang. Besøg den gamle bydel, hvor gaderne er smalle og brostensbelagte. Der er den ene finurlige butik efter den anden, hvor man finder alt fra guldsmede og skobutikker til overdådige kjoleforretninger.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 4. – 7. nov 2023 (3 nætter)
HOTEL879,-
FLY205,-
I ALT1.084,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.757,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 879,- per person.

HOTEL

Bushi Resort & Spa ligger i Skopje og tilbyder indendørs pool, spa- og wellness-center samt værelser med gratis WiFi, elegante designermøbler og aircondition. Den Gamle Basar ligger blot 50 m derfra. Der tilbydes transport efter anmodning samt gratis parkering på ejendommen.

Samtlige hotelværelser er moderne og har opholdsområde, værdiboks, fladskærms-Smart-tv, minibar, te- og kaffemaskine samt eget badeværelse med hårtørrer og badekåber. Nogle af de rummelige ferieboliger har desuden opholdsstue med sofa.

Bushi Resort & Spas wellness-center byder på opyst indendørs pool, saunaer, dampbad samt massagelokaler. Der desuden fælles opholdsstue hvor man kan slappe af, og der serveres lettere anretninger samt et stort udvalg af drikkevarer i hotellets bar. Når vejret er godt kan man også slappe af på en terrasse, som byder på bar.

Hotellet ligger 600 m fra Stenbroen, 300 m fra Kale-fæstningen samt 800 m fra Makedonien-pladsen. Skopjes internationale lufthavn ligger 16 km derfra.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Skopje:

FRA københavn: 4. – 7. nov 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Skopje: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Lej evt. en bil. Det koster kun 387,- (194,- per person) for 4 dage og kan bestilles her:

se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365