Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages minicruise med all inclusive for kun 984,-


3 dages minicruise fra København til Warnemünde med all inclusive for kun 984,- per person ved 4 personer inkl. cruise med helpension, drikkepenge og all inclusive drikkepakke!

Cruiset er fra Helsinki til København med MSC skibet Poesia, der blev søsat i 2008. Skibet har plads til ca. 2.500 personer og byder på pools, minigolf, theater og meget mere. Ruten går fra København til Karlskrona, Sverige og videre til Warnemïnde, Tyskland.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Selvom cruiset først afgår kl. 18, så vil man typisk kunne komme ombord allerede omkring kl. 12.

Sunweb har et stort udbud af cruise. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Cruise: 12. – 14. sep 23 (2 NÆTTER)
CRUISE984,-
I ALT984,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt med all inclusive pakken, der koster 3.396,- for 4 personer, hvilket svarer til 849,- per person. Dertil kommer drikkepenge svarende til 135,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

 


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 3 dages cruise fra København til Warnemünde på MSC skibet Poesia, der blev søsat i 2008. Længden er 294 meter, det vejer ca. 90.000 tons og der er plads til ca. 2.500 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til balkon. Vi har taget udgangspunkt i, at der tilvælges en all inclusive pakke. Ønsker man ikke all inclusive, så bliver prisen 280,- lavere per person.

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365