Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Brač for kun 2.565,-


1 uge på smukke Brač i Kroatien for kun 2.565,- per person inkl. fly og flot lejlighedshotel med super beliggenhed!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård og en af landets smukkeste øer. Her finder du både vidunderlig natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 19. – 26. sep 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.304,-
FLY1.261,-
I ALT2.565,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.608,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.304,- per person.

 


Hotel

Guest House Meri ligger kun 200 m fra en strand i Bol. Der tilbydes indkvartering med aircondition, gratis wi-fi og havudsigt samt have med grilludstyr, som gæsterne kan benytte. I samtlige ferieboliger er der satellit-tv, køleskab og elkedel samt eget badeværelse med bruser. Nogle af ferieboligerne har desuden køkken med spiseplads. Den nærmeste restaurant ligger kun 20 m fra overnatningsstedet, og man finder en købmand 200 m derfra. Der er 400 m fra pensionatet til Bol Busstation og 600 m til strandpromenaden. Katamaran-terminalen ligger 700 m derfra. Der er privat parkering på stedet.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Split/Brac.

FRA københavn: 19. – 26. sep 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Brac: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Brač


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Du kan tage bus (37,5,- per person) eller taxa (300,-) fra lufthavnen til havnen i Split. Herfra sejler færgen til Supetar på Brac 9-14 gange dagligt. Det er en tur på 50 min., der koster 33,- per person. Fra Supetar til Bol kan du enten tage bussen, hvor turen tager ca. 1 time og koster ca. 55,- per person eller taxa, hvor turen tager ca. 40 min. og koster ca. 400,-.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365