Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Munkebjerg Hotel for kun 510,-


Wellnessophold på det fremragende 4-stjernede Munkebjerg Hotel for kun 510,- per person inkl. morgenmad og adgang til spa og fitness!

Munkebjerg er et stilfuldt hotel omgivet af skov, tæt på Vejle Fjord. Hotellet har kasino, spa- og poolområde samt terrasse og restaurant med udsigt til vandet. De moderne værelser har fladskærms-tv, designermøbler og har alle udsigt over skoven eller fjorden. Spa-faciliteterne omfatter indendørs pool, sauna, spabad og massagestole. Hvis du er til sport, kan du desuden benytte motionsrummet eller tennisbanerne.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.020,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 510,- per person. Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 17. – 18. september, men der er mange datoer til sammenlignelige priser. Se et udvalg længere nede på siden. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer foretages ved at kontakte overnatningsstedet inden ankomst via telefonnummeret på reservationsbekræftelsen.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Munkebjerg Hotel. Se et udvalg her:

 
3. – 4. 910. – 11.924. – 25.9

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365