Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Athen for kun 1.721,-


5 dage i Athen for kun 1.721,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Athen er et fremragende valg, hvis du kan lide både sol, strand og storbyferie. Efter en lang dag med sightseeing ved Athens mange berømte attraktioner er det oplagt at nyde en badetur i det flotte blå Ægæiske Hav. Athen ligger midt i Grækenlands vidunderlige natur med oliventræer og vinmarker, bjerge med frodige skove og hyggelige små havnebyer. Besøg også den idylliske ø Aegina, der kun ligger omtrent en times sejlads fra Athen. Her venter skønne strande, hyggelige græske landsbyer og spændende arkæologiske monumenter.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FlySØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 13. okt 2023
HOTEL576,-
FLY1.145,-
I ALT1.721,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.152,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 576,- per person.

 


Athen/Aegina

Hvis du vil sejle fra Athen (Piraeus) til Aegina kan du på openseas.gr se afgangstider og bestille billetter. Husk at vælge “Engelsk” i menuen i toppen


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede ROY Hotel, der ligger 1,6 km fra Athens nationale arkæologiske museum, og tilbyder indkvartering med bar, privat parkering og fælles opholdsstue. Der er døgnåben reception, roomservice og gratis wi-fi overalt. Alle værelserne har klædeskab. Samtlige værelser på ROY Hotel har eget badeværelse med bruser og hårtørrer, fladskærms-tv og aircondition, og nogle af værelserne har opholdsområde.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Athen:

FRA københavn: 9. – 13. okt 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Athen: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

Lej evt en bil i Athen. Det er billigt og den kan bestilles her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365