Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca med all inclusive for kun 3.811,-


1 uge på Mallorca med all inclusive for kun 3.811,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 3. – 10. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer3.811,-

 

Billund: 4. – 11. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer4.198,-

 

Aalborg: 3. – 10. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer5.139,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Sunwebs Selections hotellet Vell Mari Hotel & Resort, der er et indbydende All Inclusive hotel beliggende i grønne og rolige omgivelser i gåafstand fra Ca’n Picaforts dejlige sandstrand samt butikker og hyggelige restauranter. Hos Vell Mari er her et dejligt poolområde med swimmingpool og børnepool, og til de mindste er her også legeplads og miniklub (her tales ikke dansk), hvor der bliver arrangeret diverse aktiviteter i løbet af ferien.

Indkvarteringen sker i ferielejligheder med adgang til fælles svalegang eller terrasse samt eget tekøkken. De største lejligheder kan rumme 4 personer. Dit ophold er med All Inclusive, hvilket betyder at alle måltider, drikkevarer og snack er inkluderet i prisen hjemmefra. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde at du for en stund kan slippe for madlavning og opvask.

For de aktive gæster er her flere gode faciliteter, fx tennis, fodbold, bordtennis og volleyball, og sætter du pris på lidt velvære og selvforkælelse, kan du unde dig selv en omgang massage (mod betaling) i kompleksets wellnessafdeling. Vell Mari er et populært All Inclusive hotel med en god og afslappet atmosfære, og vi anbefaler hotellet til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo med All Inclusive i hyggelige omgivelser.

se mere her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet billige rejser fra København, Billund og Aalborg til Mallorca:

 

FRA København: 3. – 10. okt 23

 

FRA Billund: 4. – 11. okt 23

 

FRA Aalborg: 3. – 10. okt 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365