Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 4.419,-


1 uge med all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 4.419,- per person inkl. fly og moderne 5-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange billige rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. sep – 7. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer4.419,-

 

billund: 27. sep – 4. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer5.001,-


Hotel

Hvis du drømmer om en dejlig badeferie, som står på ren afslapning, er Hotel Armonia Holiday Village & Spa et fremragende valg. Der er mange faciliteter, et wellnesscenter, hvor du kan benytte tyrkisk bad gratis, en tennisbane, og der er endda en frisørsalon på indkvarteringen.

Det trendy hotel har moderne indrettet værelser i flotte farver. Der er også tænkt på de små, for der er en separat børnepool og en miniklub. Hotellet ligger uden for Turgutreis, men dolmusen bussen tager dig direkte ind til centrum med hyggelige butiksgader og en lille havn. Kort sagt, alt er på plads til en dejlig afslappende ferie på stranden.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum i september måned.

 

FRA københavn: 30. sep – 7. okt 2023

 

FRA billund: 27. sep – 4. okt 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365