Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 2.655,-


1 uge på Karpathos for kun 2.655,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med beliggenhed lige ved stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 28. aug 23 (7 nætter)
v/2 personer2.655,-

 

København: 21. – 28. aug 23 (7 nætter)
v/2 personer2.899,-

 


Hotel

Når du ankommer til Lejligheder Potali Bay, vil du straks føle, at din ferie for alvor er begyndt! Indkvarteringen er perfekt til dem, der søger afslapning og ønsker at tilbringe ferien i fred og ro. Stranden og det vidunderlige hav ligger bogstaveligt talt lige foran døren; ideelt! Den venlige familie er der altid for dig og sørger for, at lejlighederne er i tip-top stand. I à l -carte-restauranten kan du bestille de lækreste græske retter, og personalet er altid klar til at tage en snak eller give dig gode tips om omgivelserne.

En kilometer fra lejlighederne ligger landsbyen Lefkos. En dejlig by, der er perfekt for naturelskere og hvilelystne! Den typiske græske by er bestemt et besøg værd. På en af de hyggelige taverner kan du nyde de lokale specialiteter, mens du har udsigt over de smukke hvide sandstrande og det azurblå hav!

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Karpathos:

Fra billund: 21. – 28. aug 2023

 

Fra København: 21. – 28. aug 2023

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365