Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Warszawa for kun 1.227,-


4 dages forlænget weekend i Warszawa for kun 1.227,- pr. person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Warszawa er en af Europas mest spændende og innovative storbyer. Byen har en lang og spændende historie, som gør den seværdig og spændende at besøge. Her er museer for enhver smag og interesse. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 12. – 15.  okt 2023
HOTEL828,-
FLY399,-
I ALT1.227,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.656,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 828,- per person. Vælg laveste pris på Trivago.

 


Hotel

 

Det elegante Regent Warsaw Hotel ligger 2 minutters gang fra Lazienki Park i et ambassadekvarter i Warszawa. Gæsterne har gratis adgang til fitnesscenteret og swimmingpoolen på hotellet der tilbyder værelser med aircondition og tv med satellitkanaler.

Værelserne har komfortabelt opholdsområde samt rummeligt badeværelse med separat brusekabine og badekar. De er udstyret med LCD-tv, værdiboks samt te- og kaffefaciliteter. Der er gratis wi-fi.

Restauranten Venti-tre serverer moderne italienske og polske retter der kan nydes på den tilhørende haveterrasse om sommeren. I lobbybaren Lazienki Lounge tilbydes et udvalg af te, kaffe og drinks. Der serveres desuden overdådig morgenbuffet om morgenen.

Hotellets gæster kan frit benytte de moderne afslapnings- og sportsfaciliteter i wellnessklubben Club Oasis der blandt andet byder på opvarmet swimmingpool, sauna, spabad, fitnesscenter og aerobicsal.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Warszawa:

FRA København: 12. – 15.  okt 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Warszawa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365