Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 2.999,-


1 uge på Rhodos for kun 2.999,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 20. – 27. aug 23 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 

København: 17. – 24. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer3.799,-

 

billund: 28. sep – 5. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 

Aalborg: 9. – 16. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer3.999,-

 


Hotel – KØBENHAVN

Nybyggede lejligheder med moderne interiør
Barbie Apartments 2 ligger i Castello bygningen og er et helt nybygget lejlighedskompleks. Lejlighederne ligger lige over for søsterhotellet, Barbie Apartments 1. Bor du på Barbie Apartments 2 kan du benytte alle faciliteter på søsterhotellet såsom pool, børnepool, legeplads, billardbord og snackbar.

I det nybyggede kompleks bor du i fine  og lyse lejligheder med moderne udstyr og interiør og en rigtig god placering. Der er mindre end 600 meter til stranden og du har restauranter og indkøbsmuligheder inden for kort gåafstand. Vil du besøge Rhodos By er der 7 km – og du kommer nemt til centrum med lokalbussen eller taxa.

Sådan bor du
På Barbie Apartments 2 bor du i 1-værelses lejligheder med balkon/terrasse. Lejligheden er udstyret med køkkenniche med køleskab, en lille ovn, elkedel og kogeplader. Der er et separat bad/toilet samt aircondition (mod betaling), fjernsyn, safetybox (mod betaling). Lejlighederne er indrettet til to personer, og du kan bo alene mod et tillæg.

Fra København

Hotel – FRA JYLLAND

Gode lejligheder med skøn atmosfære
Nogle steder formår at skabe en hyggelig, hjemlig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas fra første sekund. Det er tilfældet på Barbie Apartments 1! Her finder I gode lejligheder med et hyggeligt værtspar, der vil gøre alt for, at jeres ferie bliver så god som mulig.

Hotellet består af to bygninger, hvor den ene ligger ved poolen og den anden (annekset) ligger på den anden siden af vejen. På samme gade ligger Bravo Tours’ velkendte stamkundefavorit Ilyssion. Fra hotellet når I let til centrum af Ialyssos, hvor der ligger flere gode restauranter. I kan også let gå til stranden og nyde de mange dejlige solskinstimer, som Rhodos byder på, netop her.

Det skønne poolområde er samlingspunktet og her finder du også børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en bar/restaurant, hvor I kan nyde gode måltider, drikkevarer, is og snacks.

Vil I gerne opleve mere af øen, går der bus til Rhodos flere gange i timen fra den nærtliggende hovedvej. Hver uge er der også græsk aften på hotellet, hvis der er nok tilmeldte.

Flere gæster vender tilbage til Barbie Apartments 1 år efter år – et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Rhodos:

FRA København: 20. – 27. aug 2023

 

FRA billund: 28. sep – 5. okt 2023

 

FRA Aalborg: 9. – 16. sep 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365