Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Düsseldorf for kun 750,-


4 dages forlænget weekend i Düsseldorf for kun 750,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Düsseldorf er hovedstad i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen og ligger smukt ved Rhinen. Byens gamle bydel Altstadt er kendt for sine mange ølstuer og kaldes verdens længste bardisk. Området er et hit, hvis du er til aften- og natteliv. I Altstadt kan du også besøge et af de mange lokale bryggerier, hvor folk mødes og hygger sig med en øl eller nyder et godt måltid.

Ønsker du at shoppe skal du lægge vejen Königsalle, der byder på en perlerække af butikker og Düsseldorf har tilmed et væld af teatre, koncertsale, gallerier, historiske seværdigheder og skønne parker

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 23. – 26. sep 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL561,-
FLY189,-
I ALT750,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.121,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 561,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Mercure Hotel Düsseldorf City Nord, der modtager meget gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Düsseldorf:

FRA København: 23. – 26. sep 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt og kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365