Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på La Palma for kun 2.999,-


8 dage på La Palma for kun 2.999,- per person inkl. fly og hotel med pool!

La Palma er den 5. Største af de kanariske øer og selvom den er mindre kendt end f.eks. Gran Canaria og Tenerife, så betyder det på ingen måde at øen ikke har noget at byde på. Vulkanøen er måske den frodigste og smukkeste af alle de kanariske øer og bærer også tilnavne som Isla Verde (Den grønne ø) og Isla Bonita (Den smukke ø).

Se tilbuddet til La palma her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Bemærk at Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 15. – 22. dec 2023 (14 nætter)
Pris2.999,-

 

Billund: 15. – 22. dec 2023 (7 nætter)
Pris2.999,-

 


Hotel

Hyggelige lejligheder i rolige omgivelser
På La Palmas sydlige del, i det hyggelige område nær Fuencaliente, ligger Finca Colon. Her finder I nogle store og hyggelige lejligheder, der ligger i en pæn have med mange palmer. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, så I rigtig kan nyde det dejlige vejr.

Hotellet har et skønt poolområde, hvor I kan ligge og slænge dig i en liggestolene, mens I nyder solens varme stråler. Ved siden af hotellet ligger en mindre, men meget charmerende, restaurant, som ejes og drives af én og samme mand. Restauranten har åbent stort set hver dag fra kl. 18.00 til aftensmad, men i og med at restauranten kun har en enkelt medarbejder, kan åbningstiderne svinge. På restauranten servereres der traditionelle, kanariske retter med en smuk udsigt – særligt når solen går ned.

Finca Colon er et rigtig godt valg, hvis I gerne vil bo i lejligheder og samtidig have et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser på La Palma eller en rolig og afslappet ferie i autentiske omgivelser.

Se mere her:
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til La Palma.

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 22. dec 2023

 

FRA billund: 15. – 22. dec 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365