Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Pula for kun 2.473,-


5 dage ved Pula for kun 2.473,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed!

Historiske bygninger, krystalklart vand, brede promenader og eget amfiteater. Pula i Istrien er et dejligt mix af herligheder! Gå f.eks. en tur i de smalle stræder og nyd en pizza eller en lækker is, der er udbredt i Pula på grund af den korte afstand til Italien.
Istrien ligger helt ud til Adriaterhavet. Her er små, hyggelige og gamle byer, imponerende bjerge, store frodige områder, gode strande, og ikke mindst det klareste azurblå vand

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 26. – 30. aug 2023
HOTEL1.934,-
FLY539,-
I ALT2.473,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.867,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.934,- per person.

 


Hotel

Park Plaza Verudela er et lækkert 4-stjernet resort med flere pools og fantastisk beliggenhed. Fra poolområdet er der smuk udsigt over havet, og lige for foden af hotellet ligger den smukke strand. Der er masser af aktiviteter på hotellet og her finder du bl.a. også butikker, supermarkeder, caféer og pizzeriaer.

Fra hotellet er der blot 4 kilometer til byen Pula.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Pula:

FRA KØBENHAVN: 26. – 30. aug 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pula: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Indtryk


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365