Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Korsika for kun 3.748,-


8 dage på Korsika for kun 3.748,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og havudsigt!

På den franske middelhavsø Korsika får du både mulighed for en afslappende badeferie på vidunderlige strande og en aktiv ferie med vandring- eller cykelmuligheder i bjergene omgivet af valnød-, figen- og kastanjetræer. Langs kysten finder du små hyggelige byer med smalle gader og stræder og i havnene store lystyachter fra Europas jetset.

SE deT gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 19. – 26.  aug 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL2.581,-
FLY1.167,-
I ALT3.748,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 5.162,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.125,- per person.

 


Korsika


Hotel

Hôtel Ideal ligger i Porto og tilbyder swimmingpool samt værelser med aircondition og udsigt over havet eller bjergene. Værelserne på Hôtel Ideal er lyse og har fladskærms-tv. Der er desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Der er elevator til samtlige værelser, og nogle af værelserne har balkon. Der ligger mange butikker og restauranter under 10 minutters gang derfra. Gæsterne på Hôtel Ideal får rabat på bådudflugter rundt i naturreservatet Scandola, der er på UNESCOs verdensarvsliste, samt i Calanques de Piana og landsbyen Girolata. Hotellet ligger overfor Genovesiske Tårn og 300 meter fra Porto Havn, hvorfra der er bådture til Les Calanques de Piana. Der tilbydes offentlig parkering i nærheden mod et tillægsgebyr.

 

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Korsika:

københavn: 19. – 26.  aug 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Korsika: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365