Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki for kun 3.654,-


8 dage i Halkidiki for kun 3.654,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med 9 swimmingpools, skøn beliggenhed og morgenmad!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 18. – 25. aug 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL2.355,-
FLY1.299,-
I ALT3.654,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.710,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.355,- per person.

 


Hotel

Det 5-stjernede Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel ligger omgivet af en skov som når ned til en strand i Toroni-bugten. Du har gratis adgang til fitnesscentret og 9 swimmingpools. Alle de moderne luksusværelser har møbleret balkon eller terrasse med udsigt til den smukke have og de mange pools eller til Det Ægæiske Hav. Værelserne har desuden aircondition, LCD-tv med satellitkanaler samt gratis wi-fi. Hotel Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel har 3 poolbarer og 1 strandbar hvor der serveres is, snacks og forfriskninger. Om aftenen er der levende musik i den indendørs bar. Aegeas Restaurant serverer en stor morgenmad samt en middagsbuffet, og Mistral Restaurant på stranden tilbyder lokale specialiteter. Du kan slappe af i den indendørs pool eller omkring de udendørs pools med havvand og ferskvands med et lavvandet område for børn. Den 200 m lange strand har liggestole og parasoller som kan benyttes mod tillægsgebyr. Der tilbydes desuden wellnessbehandlinger på Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel, såsom massagebehandlinger og behandlinger med hav-ekstrakter.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

FRA KØBENHAVN: 18. – 25. aug 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365